اخبار و رویدادها: برگزاری آئین معارفه دانشجویان جدید دانشکده مهندسی مکانیک

برگزاری آئین معارفه دانشجویان جدید دانشکده مهندسی مکانیک
سه شنبه ۲ آبان ۱۳۹۶- ۱۶:۰۴:۱۲

برگزاری آئین معارفه دانشجویان جدید دانشکده مهندسی مکانیک

آئین معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی 96 دانشکده مهندسی مکانیک در روز دوشنبه 1 آبان ماه در تالار کتابخانه مرکزی واقع در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه برگزار گردید.

آئین معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی مهرماه سال 1396 دانشکده مهندسی مکانیک در روز دوشنبه یکم آبان ماه از ساعت 10 تا 11:30 در تالار کتابخانه مرکزی واقع در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه برگزار گردید. در آغاز این جلسه که با استقبال دانشجویان ورودی جدید دانشکده همراه بود، با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، جناب آقای دکتر گردویی (عضو هیات علمی دانشکده) ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان جدید دانشکده، اطلاعاتی کلی درباره دانشکده ارائه داده و جلسه با ارائه برنامه توسط آقای مهندس مهدوی (دبیر انجمن علمی دانشکده) شروع گردید.

مشاور روان شناس انجمن علمی دانشکده سرکار خانم رضایی ضمن عرض خیر مقدم، سخنرانی خود را ایفاد کرده و سپس، کلیپ معرفی دانشکده حضور دانشجویان محترم پخش گردید. این کلیپ شامل اطلاعاتی همچون گروه ها و شاخه های تخصصی فعال در دانشکده، اعضای هیات علمی، لیست کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی دانشکده و غیره بود که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت. مدیران محترم گروه های تبدیل انرژی و طراحی کاربردی جناب آقای دکتر محسن نظری و جناب آقای دکتر حبیب احمدی سخنرانان بعدی جلسه بودند که اطلاعات آموزشی و پژوهشی لازم را حضور دانشجویان ارائه فرمودند.

نهایتاً، جلسه با برگزاری پرسش و پاسخ دانشجویان و مدیران محترم گروه ها و پذیرایی از حضار خاتمه پذیرفت.