اخبار و رویدادها: تیم كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود خوش درخشیدند.

تیم كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود خوش درخشیدند.
دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶- ۱۵:۲۸:۱۲

تیم كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود خوش درخشیدند.

تیم كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور در مسابقات آمادگی جسمانی كاركنان خانم دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه 9 كشور مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود كردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات آمادگی جسمانی كاركنان خانم دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی منطقه 9 كشور با حضور شش دانشگاه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد  از تاریخ  26 لغایت 28 مهر ماه جاری برگزار گردید و تیم كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور در این دوره از مسابقات مقام سوم این دوره را از آن خود كرد.

photo_۲۰۱۷-۱۰-۱۹_۱۹-۴۹-۳۹

در این مسابقات دانشگاه بیرجند و دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب مقام اول و دوم را كسب نمودند. همچنین تیم كاركنان خانم دانشگاه توانست در رده سنی اول توسط معصومه ناظمی مقام دوم انفرادی، در رده سنی دوم منیره قرائی مقام سوم انفرادی و در رده سنی سوم بهجت فردوسی مقام دوم انفرادی را از آن خود كند. معصومه ناظمی، عالیه كیوانلو، منیره قرائی، فاطمه مقتدر، عفت بابامحمدی و بهجت فردوسی به عنوان اعضای تیم دانشگاه تحت مربی گری نرجس سرایی و سرپرستی منیره جلالی در این مسابقات حضور یافتند.