اخبار و رویدادها: برگزاری آیین معارفه دانشجویان كارشناسی مهندسی برق و مهندسی پزشكی دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶- ۱۵:۲۳:۲۳

آیین معارفه دانشجویان كارشناسی مهندسی برق و مهندسی پزشكی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور 150 دانشجوی جدیدالورود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و شورای فرهنگی دانشكده مهندسی برق این دانشگاه، آیین معارفه 150 دانشجوی جدیدالورود رشته های مهندسی برق و مهندسی پزشكی با حضور دكتر علیرضا احمدی فرد رئیس دانشكده، دكتر حسین خسروی معاون و جمعی از اساتید روز دوشنبه 24 مهر ماه جاری در محل سالن همایش های معاونت پژوهشی واقع در پردیس مهندسی فناوری های نوین دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای این جلسه كه با هدف آشنایی دانشجویان با مسئولین دانشكده همراه بود، دكتر علیرضا احمدی فرد و دكتر حسین خسروی به بیان برخی قوانین آموزشی و انضباطی پرداختند.

photo_2017-10-23_15-19-04

ذكر نكاتی برای دانشجویان از سوی مدیران گروه و مشاورین انجمن های علمی، تقدیر از دانشجویان ممتاز سال های قبل دانشكده و تشریح خدمات مركز مشاوره دانشگاه به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با این حوزه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

photo_2017-10-23_15-19-21