اخبار و رویدادها: درخشش دانشجویان مهندسی شیمی و مواد دانشگاه صنعتی شاهرود در دومین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی

دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶- ۱۴:۰۴:۵۳

تیم دانشجویی دانشكده مهندسی شیمی و مواد دانشگاه صنعتی شاهرود در دومین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی موفق به كسب مقام دوم در سطح كشور گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم دانشجویی دانشكده مهندسی شیمی و مواد دانشگاه در روزهای ۲۵ و ۲۶ مهر ماه ۹۶ با حضور در دومین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی به میزبانی دانشكده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیر كبیر، با شركت در بخش آهنی موفق به كسب مقام دوم گردید.

مجید كابوسی و حمید كریمی دانشجویان كارشناسی مهندسی مواد_متالورژی دانشگاه عضو این تیم دانشجویی، تحت سرپرستی و مشاوره دكتر مصطفی حاجیان حیدری و حمایت پژوهشكده دانشجویی از چند ماه قبل آمادگی لازم جهت شركت در این دوره از مسابقات را كسب نمودند.

متالوگرافی علم و هنر آماده سازی نمونه های فلزی و بررسی ریزساختار میكروسكپی آنها است.

شایان ذكر است در این دوره از مسابقات كه با هدف پیشرفت علم تحلیل ریزساختار فلزات برگزار گردید، تیم های دانشجویی از اكثر دانشگاه های بزرگ كشور نظیر دانشگاه پلی تكنیك (امیركبیر)، شیراز، صنعتی اصفهان, تبریز و غیره در بخش های مختلف این دوره از مسابقات حضور فعال داشته اند.