اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان سومین كنفرانس پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ایران

یکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶- ۱۱:۰۸:۱۵

سومین كنفرانس پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سومین كنفرانس پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ایران در تاریخ 29 و 30 آذر ماه سال جاری، با همكاری دانشكده های مهندسی برق و كامپیوتر این دانشگاه با حضور سخنران كلیدی پورفسور سون  (  Prof. Ching Y. Suen ) از دانشگاه كنكوردیا كانادا برگزار می گردد. دكتر حمید حسن پور از دانشكده مهندسی كامپیوتر به عنوان دبیر اجرائی و دكتر علیرضا احمدی فرد از دانشكده مهندسی برق به عنوان دبیر علمی، این كنفرانس را هدایت خواهند كرد.

پذیرفتن مقالات به زبان فارسی و انگلیسی و همچنین نمایه گردیدن مقالات انگلیسی در IEEE از جمله ویژگی های این كنفرانس می باشد.

لازم به ذكر است آخرین مهلت ارسال مقاله 30 مهر ماه 96 است و علاقه مندان می توانند جهت كسب  اطلاعات تكمیلی به سایت http://icspis.shahroodut.ac.ir  مراجعه نمایند.