اخبار و رویدادها: پذیرش بورسیه دكتری مستقیم دانش آموخته كارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود

پذیرش بورسیه دكتری مستقیم دانش آموخته كارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶- ۰۹:۵۵:۴۹

پذیرش بورسیه دكتری مستقیم از دانشگاه معتبر امریكا توسط دانش آموخته كارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دكتر احمد دارابی هیات علمی گروه برق- قدرت و رئیس مركز پژوهشی پیشران های شناوری این دانشگاه، شایان امانی دانش آموخته مقطع كارشناسی مهندسی برق-قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به كسب بورسیه تحصیلی دكتری مستقیم از دانشگاه نیویورك گردید. دكتر دارابی در گفتگو با كارشناس روابط عمومی دانشگاه گفت: این دانش آموخته توانست با توجه به كیفیت پروژه كارشناسی و رزومه آموزشی- پژوهشی برجسته، پذیرش از چند دانشگاه معتبر امریكا را دریافت نماید.

امانی پروژه مقطع كارشناسی خود را با راهنمایی دكتر دارابی به ثمر رساند و موفق به چاپ مقاله مستخرج از آن در یكی از معتبرترین مجله های مرتبط (IEEE Transactions on Industrial Electronics) گردید.