اخبار و رویدادها: كنكور سراسری رشته های مختلف سال 96 در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

كنكور سراسری رشته های مختلف سال 96 در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.
شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۶- ۱۱:۳۴:۳۵

كنكور سراسری رشته های مختلف سال 96 در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

از نوبت صبح روز پنج شنبه ۱۵ تیر ماه 96 همزمان با سراسر كشور كنكور سراسری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دكتر گودرزی معاون آموزشی این دانشگاه كنكور سراسری سال ۹۶ همزمان با سراسر كشور در گروه ریاضی و فنی، علوم انسانی در نوبت صبح و در گروه آزمایشی هنر در نوبت عصر روز پنج شنبه ۱۵تیر ماه 96 و همچنین گروه علوم تجربی در نوبت صبح و زبان خارجی در نوبت عصر روزجمعه 16 تیر ماه جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

photo_2017-07-08_11-36-51

دكتر گودرزی به ارائه آمار 3588 داوطلب شركت كننده در مجموع پنج گروه آموزشی كنكور سراسری سال 96 دانشگاه اشاره كرد و گفت: در گروه های علوم تجربی، گروه ریاضی و فنی، گروه علوم انسانی، گروه هنر و گروه زبان خارجی این آزمون به ترتیب تعداد 1875، 553،650، 169 و 345 نفر داوطلب با یكدیگر به رقابت پرداختند.