اخبار و رویدادها: برگزاری انتخابات اعضای شورای مركزی (دفتر تحكیم وحدت) دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری انتخابات اعضای شورای مركزی (دفتر تحكیم وحدت) دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۶- ۰۹:۲۴:۴۱

برگزاری انتخابات اعضای شورای مركزی (دفتر تحكیم وحدت) دانشگاه صنعتی شاهرود

انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحكیم وحدت) دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت 10 كاندید از دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پیش از ظهر روز چهارشنبه 14 تیر ماه جاری انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحكیم وحدت) دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور دانشجویان در ورودی تالار شقایق های این دانشگاه برگزار گردید.

photo_2017-07-08_09-40-03

در این انتخابات كه با شركت 10 كاندید از دانشجویان دانشگاه همراه بود، 5 نفر به عنوان عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل انتخاب گردیدند.

photo_2017-07-08_09-40-06

photo_2017-07-08_09-41-25

انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه (دفتر تحكیم وحدت) با هدف انجام فعالیت های فرهنگی اسلامی و تعامل با كانون و تشكل های مختلف دانشجویی زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه، از سوی شورای ناظر این انجمن و با حضور اعضای شورای نظارت بر انتخابات تشكل مذكور برگزار گردید.