اخبار و رویدادها: برگزاری انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۶- ۱۵:۱۶:۵۱

برگزاری انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت 12 كاندید از دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پیش از ظهر روز دوشنبه 12 تیر ماه جاری انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور دانشجویان در محل تالار اقاقیا این دانشگاه برگزار گردید.

در این انتخابات كه با شركت 12كاندید از دانشجویان دانشگاه همراه بود، 7 نفر به عنوان عضو اصلی و 3 نفر عضو علی البدل انتخاب گردیدند.

انتخابات شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه از سوی هیات موسس این انجمن و با حضور اعضای هیات نظارت بر انتخابات تشكل مذكور برگزار گردید. شایان ذكر است كه با هماهنگی های بعمل آمده، انتخابات شورای مركزی تشكل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود (دفتر تحكیم وحدت) نیز در روز چهارشنبه مورخ 14 تیر ماه 96 در این دانشگاه برگزار خواهد شد.