اخبار و رویدادها: برگزاري هشتمين گردهمايي مديران تربيت بدني دانشگاه هاي منطقه 9 كشور

برگزاري هشتمين گردهمايي مديران تربيت بدني دانشگاه هاي منطقه 9 كشور
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۶- ۱۷:۵۹:۲۰

برگزاري هشتمين گردهمايي مديران تربيت بدني دانشگاه هاي منطقه 9 كشور

هشتمين گردهمايي مديران تربيت بدني دانشگاه هاي منطقه 9 كشور به ميزباني دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، صبح روز دوشنبه 12 تيرماه جاري هشتمين گردهمايي مديران تربيت بدني دانشگاه هاي منطقه 9 كشور به همت مديريت تربيت بدني دانشگاه با حضور مجيد مسيحاي اكبر معاون اداره كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر حمیدرضا طاهري دبير منطقه 9 ورزش كشور، مديران تربيت بدني منطقه 9 كشور، دكتر محمدمهدي فاتح رئيس دانشگاه، دكتر رمضان رمضاني اومالي معاون دانشجويي، دكتر محمدحسین رضواني مدير تربيت بدني، دكتر علی يونسيان رئيس دانشكده تربيت بدني اين دانشگاه در محل سالن اجتماعات كوثر برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست كه با هدف برنامه ريزي چهارمين المپياد و مسابقات منطقه اي و دانشجويي برگزار گرديد، دكتر محمدمهدي فاتح رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود پس از معرفي مختصر دانشگاه به ضرورت کارآفرینی در ورزش پرداخت. وی ضمن تاكيد بر اهميت ورزش، برگزاري چنين جلساتي را فتح باب خوبي در خصوص هم افزايي بيشتر در امور ورزشي بيان نمود و افزود: در حال حاضر بيكاري به عنوان بحران اقتصادي اجتماعي در كشور است كه بايد دانشگاه ها با آموزش كارآفريني سبب کاهش بیکاری دانش آموختگان گردند.

img - (1)

دكتر فاتح  با اشاره به عدم استخدام نيروي جديد توسط دولت، پذيرش بيش از حد دانشجو بدون توجه به نياز بازار كار، فقدان مهارت و آموزش متناسب با كار،  وجود شغل‌هاي خالي به خاطر ميل به پشت ميزنشيني، فرهنگ مدرك‌ گرايي به جاي فرهنگ كار و مهارت‌ آموزي و نياز به ميانگين ۳۵۰ ميليون تومان براي ايجاد هر شغل به دلايل بيكاري دانش آموختگان در كشور پرداخت و اذعان نمود: از سويي دانشگاه ها نقشي در ايجاد اشتغال ندارند و با توجه به ارتباط محدود آنها با بازار و همچنين توسعه بي رويه دانشگاه ها در دولت نهم و دهم و عدم سرمایه گذاری لازم از سوی دولت و بخش خصوصی، بيكاري دانش آموختگان در سطح كشور افزایش یافته است.  وی افزود كه دانشگاه ها با حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین می توانند سهم خوبی در حل بیکاری داشته باشند.

دانشگاه هاي كارآفرين نیاز اصلی کشور در حل بیکاری

رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود با تاكيد بر ضرورت كارآفريني در ورزش به معرفی شغل هاي جدید ورزشی پرداخت و خواستار آموزش كارآفريني در ورزش شد.

در اين گردهمايي دكتر طاهري دبير منطقه 9 ورزش كشور مهمترين سرمايه ورزشي را حمايت مسئولين عنوان نمود و با توجه به اهميت توجه به ورزش در دانشگاه صنعتي شاهرود به عنوان ششمين دانشگاه صنعتي كشور خواستار ايجاد رشته مهندسي ورزش در اين دانشگاه شد.

img - (20)

در ادامه مجيد مسيحاي اكبر معاون اداره كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دكتر رمضاني اومالي معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود نيز در خصوص آثار مثبت اين گردهمايي ها و همچنين استمرار اين جلسات اظهار اميدواري كردند و در پايان مديران تربيت بدني حاضر در اين جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص تصميمات ورزش منطقه 9 پرداختند.

کلمات کلیدی: #گردهمايي مديران تربيت بدني #منطقه 9 #ورزش #دانشگاه صنعتي شاهرود