اخبار و رویدادها: كسب موفقیت دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در بیست و دومین دوره المپیاد دانشجویی كشور

چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۶- ۱۲:۵۲:۰۲

پنج دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به كسب رتبه در بیست و دومین دوره المپیاد دانشجویی كشور شده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به استناد گزارش مركز المپیاد دانشجویی ، پنج دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به كسب رتبه در بیست و دومین دوره المپیاد دانشجویی كشور شدند.

مرحله اول این المپیاد دانشجویی هر ساله در 19 رشته و 8 قطب دانشگاهی در كشور برگزار می گردد كه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در قطب 3 دانشگاهی كه شامل 14 دانشگاه و موسسه آموزش عالی از قبیل دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه سمنان، دانشگاه بیرجند، دانشگاه حكیم سبزواری و .... است حضور پیدا می كنند.

رامین یونسیان از دانشكده مهندسی عمران، رضا مشكی ثانی از دانشكده ریاضی، فاطمه رحیمی از دانشكده  مهندسی كشاورزی، مهدی ارباب مجنی و ركسانا كیهانی از دانشكده مهندسی مكانیك دانشجویان برگزیده این دانشگاه  در بیست و دومین دوره المپیاد دانشجویی كشور می باشند.

لازم به ذكر است كه مرحله نهایی المپیاد اواخر تیرماه سال جاری باحضور منتخبین مرحله اول در تهران برگزار خواهد شد.