اخبار و رویدادها: دهمين جشنواره حركت دانشجويی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گرديد.

دهمين جشنواره حركت دانشجويی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گرديد.
سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶- ۰۹:۲۴:۲۵

دهمين جشنواره داخلی حركت دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف معرفي دستاوردهای انجمن های علمی دانشجويی از سوي مديريت انجمن های علمی اين دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دهمین جشنواره داخلی حركت با هدف معرفی دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی از سوی مدیریت انجمن های علمی دانشجویی حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی این دانشگاه، از ساعت 12 روز یكشنبه 31 اردیبهشت ماه جاری آغاز و تا روز سه شنبه  2 خرداد ماه 96 ساعت 16:30 در تالار شقایق ها به كار خود پایان داد.

جشنواره ی حركت همه ساله با حضور كلیه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه ها در راستای ارائه كلیه دستاوردهای علمی پژوهشی، پژوهش ترویجی، مقاله، نشریه، اختراع با تأكید بر هم افزایی، تكثیر ایده‌های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی، توسط اداره كل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همكاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی كشور، پژوهشگاه‌ها و سایر مراكز علمی برگزار می‌شود. این جشنواره برای انتخاب برترین انجمن‌های علمی در حوزه‌های گوناگون ابتدا در مرحله دانشگاهی برگزار می‌شود كه در نهایت انجمن‌های برتر با در نظر گرفتن معیارهایی نظیر خلاقیت و نوآوری، انجام پژوهش، داشتن مقاله، اختراع و مسائل آموزشی و همچنین رعایت نظم، جواز حضور در جشنواره ملی حركت را دریافت خواهند كرد.

حامد عجم دبیر اجرایی دهمین جشنواره داخلی حركت دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین گام در تولید را همین ایده‌ پردازی ها و تبدیل علم به تولید و ثروت را مساله اصلی كشور دانست و افزود: اگر چه فعالیت‌های خوبی همچون تشكیل و حمایت از شركتهای دانش‌بنیان صورت گرفته، ولی هنوز در زمینه تبدیل دانستنی‌ها به محصولات قابل بهره‌وری كمبود داریم.

این دانشجوی كارشناسی مهندسی متالورژی دانشگاه با اشاره به استقبال خوب و شركت 15 انجمن علمی دانشجویی این دانشگاه در جشنواره امسال و تاكید بر اینكه جشنواره حركت تبلور تلاش‌های علمی دانشجویان است خاطر نشان كرد: امتیاز اصلی جشنواره «حركت» از نظر من مبنای دانشجویی آن است، هر چند استادان، دانشجویان را راهنمایی می‌كنند و در برگزاری آن نقش دارند ولی این نتیجه تلاش‌های علمی دانشجویان است كه در نمایشگاه و جشنواره تبلور یافته است

شناسایی انجمن‌های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن‌ها، انعكاس فعالیت‌های الگو و موفق، ایجاد تحرك توام با جهت دهی فعالیتهای انجمن‌های علمی دانشجویی، ایجاد زمینه به منظور هم افزایی انجمن‌های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق و ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان‌های دولتی و غیردولتی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های انجمن‌های علمی دانشجویی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.