اخبار و رویدادها: برگزاري نمايشگاه تدبير در دانشكده مديريت و مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي شاهرود

برگزاري نمايشگاه تدبير در دانشكده مديريت و مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي شاهرود
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۲:۱۸:۲۳

برگزاري نمايشگاه تدبير در دانشكده مديريت و مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي شاهرود

انجمن علمي دانشكده مديريت و مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي شاهرود نمايشگاهي با عنوان تدبير را در اين دانشگاه برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، نمايشگاه تدبير در تاريخ 17 لغايت 19 ارديبهشت  ماه جاري توسط انجمن علمي دانشكده مديريت و مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي شاهرود و با حمايت دفتر انجمن هاي علمي اين دانشگاه برگزار گرديد.

photo_2017-05-13_10-49-45

افتتاحيه نمايشگاه تدبير در تاريخ 17 ارديبهشت ماه 96 با حضور رياست و جمعي از اساتيد دانشكده مديريت و مهندسي صنايع اين دانشگاه همراه بود. در اين نمايشگاه كه با هدف مصرف حوزه هاي دانشي و كاربردي رشته هاي تحصيلي مديريت، مهندسي صنايع، اقتصاد، MBA و حسابداري برگزار گرديد، دانشجويان دانشگاه با بازديد از نمايشگاه مذكور با زمينه هاي كاري تخصصي و فرصت هاي شغلي رشته مهندسي صنايع و مديريت ، اقتصاد، حسابداري و MBA آشنا شدند.