اخبار و رویدادها: بازديد دانشجويان دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شاهرود از مركز بين المللي آزمايش آنتن (تكتا)

چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۰:۰۰:۱۳

دانشجويان دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شاهرود از سايت تست آنتن راه دور Far Field متعلق به شركت تكتا وابسته به سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران واقع در شهر كرج بازديد نمودند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، دانشجويان دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شاهرود در روز چهارشنبه مورخ 13 ارديبهشت ماه جاري به همراه اساتيد اين دانشكده دكتر قاليبافان و دكتر فتاح از سايت تست آنتن راه دور Far Field متعلق به شركت تكتا وابسته به سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران واقع در شهر كرج بازديد نمودند و با نحوه تست و فرآيند ساخت انواع آنتن ها از جمله آنتن هاي رفلكتور آشنا شدند.

در اين بازديد ضمن معرفي بخش هاي مختلف اين سايت توسط كارشناسان مركز، دانشجويان با انواع آنتن ها، كاربرد و نحوه ساخت و نصب آنها آشنا شدند. همچنين با هماهنگي دكتر قاليبافان عضو هيات علمي گروه مخابرات و سرپرست آزمايشگاه آنتن دانشكده برق اين دانشگاه مقرر شد تا زمينه همكاري اين مركز با دانشگاه صنعتي شاهرود در خصوص جذب كارآموز فراهم شود.

photo_2017-05-10_10-05-34

photo_2017-05-10_10-05-31

,m

لازم به ذكر است سايت تست آنتن تكتا تنها سايت تست راه دور در خاورميانه مي باشد كه با قدمت بيش از 40 سال به عنوان مهمترين مرجع در كشور جهت تست انواع آنتن ها مورد استفاده قرار مي گيرد.