اخبار و رویدادها: همايش پياده روي خانوادگي كاركنان و اساتيد دانشگاه صنعتي شاهرود

همايش پياده روي خانوادگي كاركنان و اساتيد دانشگاه صنعتي شاهرود
چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۰۹:۵۲:۳۱

همايش پياده روي خانوادگي كاركنان و اساتيد دانشگاه صنعتي شاهرود

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، روز جمعه 22 ارديبهشت ماه سال جاري همزمان با ميلاد حضرت مهدي موعود (ع)، پياده روي خانوادگي كاركنان دانشگاه (اعضاء هيات علمي، كارمندان و بازنشستگان) در پرديس معدن آموزشي دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي گردد.

همكاران علاقه مند به شركت براي ثبت نام لازم است در هر دانشكده يا حوزه ستادي كه مشغول به فعاليت مي باشند ضمن مراجعه به دفاتر مربوطه اقدام نمايند و روز سه شنبه 19 ارديبهشت ماه جاري پس از دريافت ليست اسامي بن صبحانه و ناهار تحويل نماينده حوزه ها و دانشكده ها جهت تحويل به همكاران خواهد شد.

حوزه تربيت بدني و امور فوق برنامه دانشگاه صنعتي شاهرود ضمن تاكيد بر استفاده از لباس ورزشي و كفش مناسب و حتي امكان استفاده از وسايل نقليه دانشگاه در روز همايش پياده روي، به پيش بيني بطري آب نوشيدني در ايستگاههاي ايجاد شده در مسير پياده روي و همچنين ساعت حركت 7.30 صبح از محل سر درب پرديس مركزي با اتوبوس هاي دانشگاه و ادامه مراسم تا ساعت 15 اشاره كرد.