اخبار و رویدادها: ثبت نام انتخابات شوراي مركزي 12 كانون فرهنگي و هنري اداره كل امور فرهنگي دانشگاه صنعتي شاهرود

یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۰:۴۰:۰۹

تبت نام انتخابات شوراي مركزي 12 كانون فرهنگي و هنري توسط اداره كل امور فرهنگي دانشگاه صنعتي شاهرود در حال برگزاري است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تبت نام انتخابات شورای مركزی 12 كانون فرهنگی و هنری توسط اداره كل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از تاريخ 16 لغايت 20 ارديبهشت ماه جاری در محل اين اداره كل در حال برگزاری است.

photo_2017-05-07_10-43-44

انتخابات شورای مركزی و در هر كانون انتخاب 5 عضو اصلی و 2 عضو علي البدل برای اداره 12 كانون فرهنگی و هنری مهر امام علی (عليه السلام)، فيلم و عكس، مهدويت، قرآن و عترت، موسيقی، هلال احمر، گردشگری، محيط زيست، حج و زيارت، ادبی، دختران ياس، هنرهای تجسمی و صنايع دستی اداره كل امور فرهنگی روز دوشنبه مورخ اول خرداد ماه سال جاری ساعت 10 الي 14 در تالار شقايق هاي اين دانشگاه برگزار خواهد شد.

لازم به ذكر است زمان تبليغات ثبت نام كنندگان اين انتخابات 26 لغايت 31 ارديبهشت ماه 96 تعيين گرديده است.