اخبار و رویدادها: مراسم اختتاميه جشنواره فرهنگي ورزشي كاركنان دانشگاه صنعتي شاهرود جام فجر 95

مراسم اختتاميه جشنواره فرهنگي ورزشي كاركنان دانشگاه صنعتي شاهرود جام فجر 95
شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۳:۱۸:۵۵

مراسم اختتاميه جشنواره فرهنگي ورزشي كاركنان دانشگاه صنعتي شاهرود جام فجر 95

مراسم اختتاميه جشنواره فرهنگي ورزشي كاركنان جام فجر 95 (يادواره زنده ياد سيد مرتضي رهگشاي ) در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، جشنواره فرهنگي ورزشي كاركنان جام فجر 95 (يادواره زنده ياد سيد مرتضي رهگشاي ) روز دوشنبه 11 ارديبهشت ماه جاري ساعت 16 در تالار شقايق هاي اين دانشگاه برگزار مي گردد.

در اختتاميه اين جشنواره با شعار خانواده سالم، با ورزش و محيط زيست سالم از كاركنان و همسران برگزيده در رشته هاي متعدد ورزشي جشنواره تقدير بعمل خواهد آمد.

لازم به ذكر است شركت در اين جشنواره براي كليه همكاران دانشگاهي به همراه خانواده بلامانع مي باشد، همچنين علاقه مندان به شركت جهت ثبت نام و اعلام تعداد نفرات شركت كننده به آقاي تويه درواري مراجعه نموده و يا با شماره داخلي 2328 تماس حاصل فرماييد.