اخبار و رویدادها: جشنواره فيلم 100 ثانيه تا بهار دانشگاه صنعتی شاهرود

جشنواره فيلم 100 ثانيه تا بهار دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۶- ۱۴:۴۲:۵۷

جشنواره فيلم 100 ثانيه تا بهار دانشگاه صنعتی شاهرود

آخرين مهلت ارسال آثار فراخوان توليد فيلم كوتاه با محوريت پرديس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود اول ارديبهشت ماه 96 می باشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، طي فراخوان اعلام شده در خصوص توليد فيلم كوتاه 100 ثانيه تا بهار با محوريت پرديس معدن آموزشي دانشگاه، آخرين مهلت آثار ارسالي يكم ارديبهشت ماه جاري مي باشد. علاقه مندان مي توانند فيلم كوتاه خود را با موضوعات پرديس آموزشي معدن دانشگاه در فصل شكوفايي، اقدامات انجام شده در پرديس آموزشي معدن، خانواده و گردشگري در پرديس آموزشي معدن، بازديدهاي دانشجويي از پرديس آموزشي معدن، زيست بوم و حيات وحش حفاظت شده منطقه، ژئوتوريسم و اكوتوريسم و ژئوفيزيك در پرديس آموزشي معدن، فرهنگ استفاده از اماكن زيست محيطي، پيشنهاد و نقد سازنده در جهت بهبود امور منطقه، ورزش هاي همگاني و جشنواره هاي برگزار شده در منطقه توليد نمايند. و به همراه مشخصات توليد كننده اثر به ايميل روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود prshut@shahroodut.ac.ir ارسال نمايند.همچنين مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به شماره تلفن 9-02332392204 داخلي 2681 تماس حاصل فرمايند.

شايان ذكر است فيلم هاي ارسالي مي تواند به صورت گزارش يا مستند و با كيفيت خوب توليد گردد و در شروع فيلم حتما عنوان "پرديس معدن آموزشي دانشگاه صنعتي شاهرود" به صورت صوت يا نوشتار اعلام شود.