اخبار و رویدادها: ديدار دوره اي هيات رئيسه با دانشكده هاي تربيت بدني وعلوم ورزشی و معماري وشهرسازی

چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵- ۰۸:۰۹:۳۹

ديدار دوره اي هيات رئيسه با دانشكده هاي تربيت بدني وعلوم ورزشی  و معماري وشهرسازی

هيات رئيسه دانشگاه صنعتي شاهرود با اعضاي هيات علمي دانشكده تربيت بدني و علوم ورزشي و همچنين دانشكده مهندسي معماري و شهرسازي اين دانشگاه ديدار و گفتگو كردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، در ادامه سلسله جلسات دوره اي هيات رئيسه دانشگاه صنعتي شاهرود با شوراي دانشكده ها، رئيس دانشگاه و اعضاي هيات رئيسه روز دوشنبه 23 اسفند ماه جاري در سالن اجتماعات كوثر دانشگاه با اعضاي هيات علمي و رئيس اين دانشكده ها ديدار و گفتگو كردند.

IMG_0111

طي اين ديدار دكتر محمد مهدي فاتح رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود با توجه به درخواست هاي رؤساي اين دو دانشكده بيان داشت: اينجانب در ابتداي سال جاري تفويض اختيار مالي نموده ام و انتظار دارم روئساي دانشكده ها با وجود اين اختيار در خصوص حل تمامي مشكلات دانشكده از جمله ساخت و ساز، تعميرات و تجهيزات با تمام نيرو و توان وارد عمل شوند .

رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود در اين ديدار به اهميت ارتباط موثر و مفيد با دانشجويان، ايجاد فضاسازي مناسب فرهنگي، دقت در پاسخ گويي به سوالات دانشجويان و مهرباني و همدلي در محيط دانشگاه تاكيد نمود.

IMG_0096

دكتر فاتح با اشاره به رتبه 7 دانشگاه در بين دانشگاه هاي صنعتي كشور، خواستار حفظ اين اعتبار با اقدامات مختلف آموزشي، پژوهشي و فرهنگي گرديد.

ايشان با تأكيد بر اهميت درآمد هاي اختصاصي دانشگاه، خواستار افزايش اين درآمدها با ارائه طرح هاي مختلف و اقدامات در اين خصوص شد. دكتر فاتح در ادامه به اهميت رشته تربيت بدني پرداخت و گفت: توسعه تربيت بدني در همه جوانب در رأس برنامه هاي دانشگاه است زيرا كه تقويت دانشكده تربيت بدني تقويت نشاط، سلامت و زندگي است.

IMG_0095

در اين نشست دكتر يونسيان رئيس دانشكده تربيت بدني و علوم ورزشي دانشگاه به ارائه گزارشي در خصوص تعداد دانشجويان، اعضاي هيات علمي، كاركنان و آزمايشگاه هاي موجود جهت آموزش، نشريات علمي پژوهشي، تعداد مقالات، طرح هاي پژوهشي و ارتباط برون دانشگاهي و نيز برگزاري همايش سلامت پرداخت و با بيان اينكه تربيت بدني و سلامت نقش موثري در شادابي محيط علمي دارد از برنامه هاي پيشنهادي دانشكده در خصوص تقويت تجهيزات و فضاهاي آموزشي اطلاعاتي ارائه دادند و خواستار حمايت همه جانبه هيات رئيسه براي پيشبرد اهداف اين دانشكده شد.

همچنين دكتر طاهري شهرآئين رئيس دانشكده مهندسي معماري و شهرسازي گزارش مبسوطي از وضعيت دانشجويي، اعضاي هيات علمي و كاركنان و همچنين تعداد آتليه ها، آزمايشگاهها و كارگاه ها، تعداد مقالات علمي پژوهشي منتشر شده توسط اساتيد دانشكده، طرح هاي تحقيقاتي ارائه دادند و در ادامه گزارش خود به برنامه هاي آتي اين دانشكده پرداخت و خواستار حمايت مسئولين دانشگاه در خصوص توسعه فضاهاي آموزشي، تجهيزات كمك آموزشي و اجراي بازديدهاي علمي كه نقش به سزايي در يادگيري دانشجويان دارد، شد.

در پايان اين ديدار صميمي دكتر گودرزي معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي، دكتر دستفان معاون پژوهش و فناوري، حاج آقاي فندرسكي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و دكتر قرباني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه به سوالات مطرح شده از سوي اعضاي هيات علمي اين دانشكده ها پاسخ دادند.