اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان برگزاري آزمون هاي مختلف

دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان برگزاري آزمون هاي مختلف
دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵- ۱۵:۴۱:۰۱

دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان برگزاري آزمون هاي مختلف

دانشگاه صنعتي شاهرود در طول سال جاري ميزبان 13564 داوطلب در آزمون هاي مختلف بوده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود و به نقل از دكتر ناصر گودرزي معاون آموزشي دانشگاه، در طول سال جاري معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی اين دانشگاه در آزمون هاي مختلف سراسري، كارداني فني و حرفه اي، استخدامي دستگاه هاي اجرايي و نظام مهندسي ميزبان 13564 داوطلب بوده است.

معاون آموزشي دانشگاه صنعتي شاهرود به برگزاري آزمون سراسري مقطع كارشناسي با حضور 3425 داوطلب در 4 نوبت، مقطع ارشد 4423 داوطلب در4 نوبت و مقطع دكتري 1346 داوطلب در يك نوبت اشاره كرد و افزود: دانشگاه در سال 95 آزمون كارداني فني و حرفه اي را با حضور 525 داوطلب و آزمون استخدامي را با 2718 داوطلب به ترتيب در يك و دو نوبت برگزار نموده است. وي همچنين گفت: برگزاري آزمون هاي نظام مهندسي در شهريور ماه با حضور 554 داوطلب و 573 داوطلب در اسفند 95 هر كدام در يك حوزه و 4 نوبت از ديگر فعاليت هاي اين معاونت در خصوص برگزاري آزمون ها بوده است.