اخبار و رویدادها: انتخاب مركز مشاوره دانشگاه به عنوان مركز مشاوره نمونه سال

انتخاب مركز مشاوره دانشگاه به عنوان مركز مشاوره نمونه سال
دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵- ۰۹:۳۵:۰۰

انتخاب مركز مشاوره دانشگاه به عنوان مركز مشاوره نمونه سال

مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود در سال جاري، عنوان مركز مشاوره نمونه را كسب نمود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود و به نقل از حسين خادميان سرپرست مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود، اين مركز در سال جاري عنوان مركز مشاوره نمونه سال را كسب نموده است.

خادميان نيروي انساني، فضا، امكانات، تعداد مراجعين پذيرفته شده در طول سال، برگزاري كارگاه ها و همايش ها در حوزه دانشجويي و اساتيد، طرح ها، ابتكارات، پژوهش ها، چاپ كتب، بروشور و بنر را مهمترين شاخص هاي ارزيابي توسط دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دانست و گفت: هر ساله مراكز مشاوره وابسته به وزارت علوم توسط اين دفتر ارزيابي مي گردند كه امسال در بين 110 دانشگاه طبق بررسي هاي صورت گرفته مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود براي اولين بار به عنوان مركز مشاوره نمونه كشور برگزيده شد.

سرپرست مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه افزود: 20 مشاور اين مركز در طول ايام هفته از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح لغايت 4 عصر در مراكز مشاوره و دفاتر مشاوره واقع در 8 دانشكده ي دانشگاه و همچنين از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 6 الي 9 شب در تمامي خوابگاه ها آماده ارائه خدمات به دانشجويان مي باشند.

photo_2017-03-13_09-36-48