اخبار و رویدادها: كسب مقام ششم تيم كاراته دانشجويان دانشگاه

كسب مقام ششم تيم كاراته دانشجويان دانشگاه
یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۵- ۱۷:۳۷:۴۱

كسب مقام ششم تيم كاراته دانشجويان دانشگاه

تيم كاراته دانشجويان دانشگاه صنعتي شاهرود در مسابقات كشوري كاراته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور عنوان ششم را كسب نمود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، مسابقات كشوري كاراته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور به ميزباني شهر دامغان از تاريخ 18 الي 21 اسفند ماه جاري با حضور 43 دانشگاه از سرتاسر كشور برگزار گرديد و به گفته سرپرست اين دوره از مسابقات تيم دانشگاه با وجود اعزام شش ورزشكار در مقايسه با ديگر دانشگاه ها خوش درخشيد و در نهايت مقام ششم تيمي را كسب نمود.

photo_2017-03-14_10-44-12

تيم دانشگاه در اين مسابقات با مربيگري مليحه مفيدي و سرپرستي معصومه ناظمي ، در بخش كاتا انفرادي فاطمه امير نژاد موفق به كسب عنوان دوم و نائب قهرماني گرديد و همچنين در بخش كاتا تيمي فاطمه امير نژاد، شيما قاسم زاده و زينب ملك مقام سوم را كسب نمودند.