اخبار و رویدادها: تمدید احکام ریاست دانشکده های عمران، مکانیک و تربیت بدنی و علوم ورزشی

تمدید احکام ریاست دانشکده های عمران، مکانیک و تربیت بدنی و علوم ورزشی
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵- ۰۹:۵۵:۲۹

احکام ریاست دانشکده های دکتر احمد احمدی، دکتر محمدمحسن شاه مردان و دکتر علی یونسیان به مدت یک دوره سه ساله دیگر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه طی هفته گذشته احکام ریاست دانشکده های عمران، مکانیک و تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه توسط دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه صادر شد.

دکتر احمد احمدی دانشیار عمران، دکتر محمدمحسن شاه مردان دانشیار مکانیک و دکتر علی یونسیان دانشیار تربیت بدنی و علوم ورزشی به مدت سه سال دیگر مدیریت این دانشکده ها را به عهده گرفتند.

در بخشی از این احکام آمده است: «با توجه به سوابق ارزنده علمی و  اجرایی با حفظ پست سازمانی به مدت 3 سال دیگر به ریاست دانشکده منصوب می شوید تا در سایه تدبیر، تلاش، همدلی و همفکری با معاونین، مدیران ستادی و همکاران دانشکده و با تقویت نظم و انضباط کاری زمینه ارتقاء و تعالی دانشکده و دانشگاه را فراهم نمائید»

روابط عمومی دانشگاه انتصاب مجدد این همکاران را تبریک و آرزوی موفقیت و بهروزی را برای آنها دارد.