اخبار و رویدادها: فارغ التحصیلی اولین دانشجوی دکتری شیمی

فارغ التحصیلی اولین دانشجوی دکتری شیمی
دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۵- ۱۳:۱۱:۰۴

فارغ التحصیلی اولین دانشجوی دکتری شیمی

اولین دانشجو دکتری رشته شیمی با گرایش آلی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود با کسب درجه عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، شقایق سادات کاظمی، دانشجوی دکتری رشته شیمی با گرایش آلی، روز چهارشنبه 20 بهمن ماه جاری ساعت 10 صبح در محل آمفی تئاتر دانشکده شیمی با دفاع از رساله خود  تحت عنوان "سنتز مشتقات هتروسیکلی جدید بر پایه دی­ آزین­ ها و کینولین با استفاده از کاتالیزگر پالادیم" " با راهنمایی دکتر علی کیوانلو و دکتر حسین نصر اصفهانی با کسب درجه عالی موفق به پایان تحصیلات خود در مقطع دکتری شد.

کاظمی در گفتگو با کارشناس روابط عمومی افزود: از رساله­ ی وی، 3 مقاله­ ی ISI در ژورنال­ های معتبر بین المللی Tetrahedron، Molecular Diversity و RSC Advances و 2 مقاله­ ی کنفرانسی در اولین همایش شیمی-زیست فناوری به چاپ رسیده است. اولین دانش آموخته دکتری رشته شیمی دانشگاه بیان کرد: نتایج بدست آمده در این رساله­ ی دکتری نشان می­ دهد که ترکیبات جدید سنتز شده دارای خواص دارویی ضد باکتری و ضد اکسیدانت می ­باشند و قابلیت استفاده به عنوان دارو را دارند. لازم به ذکر است که خانم شقایق سادات کاظمی به عنوان پژوهشگر برتر 1395 دانشگاه در بخش دانشجویی بوده است.