اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه «آشنایی با کاربردهای صنعتی فناوری پلاسما»

برگزاری کارگاه «آشنایی با کاربردهای صنعتی فناوری پلاسما»
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵- ۱۸:۵۹:۲۴

برگزاری کارگاه «آشنایی با کاربردهای صنعتی فناوری پلاسما»

کارگاه «آشنایی با کاربردهای صنعتی فناوری پلاسما» در روز هجدهم اسفند ماه سال جاری در محل تالار لاله دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دکتر سید ایمان حسینی دبیر اجرایی کارگاه «آشنایی با کاربردهای صنعتی فناوری پلاسما» در گفتگو با کارشناس روابط عمومی اعلام کرد که این کارگاه در روز هجدهم اسفند ماه سال جاری در محل تالار لاله دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دبیر اجرایی این کارگاه محورهای تخصصی کارگاه را در مباحث جت پلاسما، تخلیه سد دی­الکتریک، لیزر الکترون آزاد، پلاسمای گلایدآرک، لایه نشانی پلاسمایی و فناوری پلاسمای صنعتی در ایران اعلام کرد و افزود که در این کارگاه آموزشی یک روزه دکتر محمدرضا خانی از دانشگاه شهید بهشتی، مهندس محمدجواد خلج مسئول توسعه کاربردهای صنعتی پلاسمای سرد ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دکتر علی رجبی (دانشگاه شهید بهشتی) و دکتر سید ایمان حسینی (دانشگاه صنعتی شاهرود) سخنرانی خواهند داشت.

همه علاقمندان به مباحث علمی کارگاه برای ثبت نام تا یازدهم اسفند ماه فرصت دارند و برای اطلاعات بیشتر می توانند به لینک زیر مراجعه نمایند:

آدرس دبیرخانه: شاهرود، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده فیزیک، تلفن: 32392204-023 (داخلی 2482)