اخبار و رویدادها: نشست معاون اداری و مالی با کارکنان حوزه های ستادی آموزشی،پژوهشی، دانشجویی وفرهنگی دانشگاه

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵- ۱۴:۱۳:۰۳

درراستای بحث و تبادل نظر و طرح پاره ای از مسائل پیش رو، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی شاهرود با کارکنان مشغول به کاردرمعاونت های آموزشی، پژوهشی و فناوری،دانشجویی و فرهنگی دانشگاه دیدار وگفتگو نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه 18بهمن ماه جاری در تالارکوثر دانشگاه کارکنان حوزه های معاونت ها با معاون اداری و مالی این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند. دراین نشست، هر یک از شرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود درخصوص مباحث کاری مربوطه پرداختند.

دکتر مولایی با اشاره به اینکه پیشرفت دانشگاه به ارتقاء شاخص ها کیفی وافزایش رضایت مندی مشتریان بستگی دارد بر جایگاه مؤثر کارکنان بمنظور نیل به اهداف مورد نظر تأکید کرد.

درادامه وی ضمن تشکر ازهمت وتلاش والای همکاران متذکر شد که باید بیش از پیش مواردی چون تقید ودلسوزی ودقت عمل درانجام امور اجرایی را به منظور افزایش رضایت مندی و بهبود شاخص های مدیریت عملکرد مد نظر قرار دهیم.

درادامه جلسه دکتر مولایی معاون اداری و مالی و مهندس میرزایی مدبر برنامه، بودجه و تحول اداری به پاسخگویی سؤالات مطرح شده از سوی همکاران پرداختند.