اخبار و رویدادها: دیدار صمیمی معاون اداری ومالی با کارکنان دانشکده ها

دیدار صمیمی معاون اداری ومالی با کارکنان دانشکده ها
چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵- ۱۳:۳۷:۰۵

دیدار صمیمی معاون اداری ومالی با کارکنان دانشکده ها

درراستای بحث وتبادل نظر وطرح پاره ای از مسائل پیش رو، معاون اداری ومالی دانشگاه صنعتی شاهرود با کارکنان دانشکده های این دانشگاه دیداروگفتگو نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روزیکشنبه 10بهمن جاری درتالارکوثر دانشگاه کارکنان دانشکده ها با معاون اداری ومالی دیدار و گفتگو کردند.دراین نشست که به پیشنهاد معاون اداری ومالی دکتر مولایی برگزار شد،هریک ازشرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها ونقطه نظرات خود درخصوص مباحث کاری مربوطه پرداختند.

maly (9)

maly (6)

دکتر مولایی با اشاره به اینکه درسال های آتی تخصیص اعتبارات براساس کیفیت وتحقق اهداف نظام بودجه ریزی مبتنی برعملکرد می باشد ازکارکنان دانشگاه خواستار تلاش بیشتر درراستای ارتقاء شاخص های کیفی شد.

maly (3)

maly (2)معاون اداری ومالی همچنین افزود: من ازتمامی شما همکاران خواستار مطالعه دقیق وآشنایی کامل نسبت به قوانین ومقررات هستم تا به تبع آن با انگیزه وتلاش بتوانید عملکرد مؤثری را دردانشگاه داشته باشید.

درادامه جلسه دکتر مولایی معاون اداری و مالی و مهندس میرزایی مدبر برنامه، بودجه و تحول اداری به پاسخگویی سؤالات مطرح شده از سوی همکاران دانشکده ها پرداختند.