اخبار و رویدادها: تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام (ره) و شهیدان

تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام (ره) و شهیدان
چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵- ۰۸:۲۳:۵۸

تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام (ره) و شهیدان

جمعی از دانشگاهیان با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه صنعتی شاهرود با آرمان ‌های امام (ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در اولین روز دهه مبارک فجر و هم زمان با سالروز ورود بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی و همچنین به پاس مجاهدت های ملّت بزرگ ایران و تجلیل از مقام شامخ شهیدان و ایثارگران، مسئولین محترم دانشگاه، جمعی از اساتید و کارکنان بسیجی و فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارمندی سپاه ناحیه شاهرود پیش از ظهر روز سه شنبه 12 بهمن ماه جاری با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه  صنعتی شاهرود با آرمان‌های امام (ره) و شهیدان بیعتی دوباره کردند.IMG_0043

IMG_0001[1]

IMG_0019

حاضران در این مراسم پس از قرائت فاتحه ای، با نثار گل یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

IMG_0019

IMG_0025

حجت الاسلام و المسلمین حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، با بیان دستاورد های انقلاب اسلامی و اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب که فرمودند "من انقلابی بودم، هستم و خواهم بود" خاطر نشان کرد: کاری که امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی انجام دادند در تاریخ 1400 ساله تشیع بی نظیر بوده است.

IMG_0035

IMG_0031

ایشان ضمن اشاره به جان فشانی ها و فداکاری های جوانان در زمان انقلاب و همچنین جنگ تحمیلی افزود: تمام امنیت کشور ناشی از این فداکاری ها بوده است و ما باید قدر این تلاش ها را دانسته و همیشه نسبت به انقلاب اسلامی متعهد و وفادار باشیم.