اخبار و رویدادها: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دار فانی را وداع گفت

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دار فانی را وداع گفت
یکشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵- ۲۲:۳۶:۱۱

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دار فانی را وداع گفت

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ساعاتی پیش در سن ۸۲ سالگی بر اثر عارضه قلبی درگذشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، غروب امروز یکشنبه 19 دی ماه درسن 82 سالگی به دلیل عارضه قلبی دربیمارستان شهدای تجریش دعوت حق را لبیک گفت.

آیت الله هاشمی فرزند میرزا علی هاشمی بهرمانی درسوم شهریور 1313 درروستای بهرمان از توابع شهرستان رفسنجان به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را درسن 5 سالگی از مکتبخانه ای درنوق آغاز کرد و سپس درسن 14 سالگی برای ادامه تحصیلات حوزوی خود به شهر قم رفت.

ایشان از یاران همراه امام خمینی(ره) بود و تحت رهبری و آموزشهای او یکی از روحانیون برجسته مبارز علیه رژیم ستمشاهی شد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران بود و در پست های کلیدی همچون عضویت در شورای انقلاب اسلامی، فرماندهی کل قوا، ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، ریاست مجلس خبرگان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده داشت.

جامعه دانشگاهی  دانشگاه صنعتی شاهرود درگذشت یار سخت کوش امام ورهبری را به مقام معظم رهبری ، وابستگان ایشان و مردم ایران اسلامی تسلیت گفته و از خداوند متعال برای ایشان، غفران الهی مسئلت می‌‌نماید.