اخبار و رویدادها: برگزاری دومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه

برگزاری دومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه
شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۵- ۱۲:۰۷:۴۲

برگزاری دومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه

دومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور 80 نفر از اساتید این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید با حضور 80 نفر از اساتید دانشگاه به مدت 4 روز از تاریخ 95/10/14 الی 95/10/17در این دانشگاه برگزار گردید.

این طرح با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، حضرت استاد حجت الاسلام دکتر سیدمرتضی حسینی شاهرودی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با تدریس موضوع معرفت شناسی و فلسفه علم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن مهاجرنیا عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم با تدریس موضوع اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر جباران با موضوع اخلاق علمی و حرفه ای در محل دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

دیدار با خانواده شهید مدافع حرم علی اصحابی و دیدار با جانباز مدافع حرم در حاشیه این دوره، حال و هوای معنوی خاصی به برگزاری طرح ضیافت اندیشه داد. همچنین در انتهای دوره، اساتید در مسابقه تیراندازی با تفنگ و تپانچه بادی شرکت کردند.