اخبار و رویدادها: دفاع اولین دانشجوی دکتری دانشکده علوم ریاضی

دفاع اولین دانشجوی دکتری دانشکده علوم ریاضی
دوشنبه ۶ دی ۱۳۹۵- ۰۹:۳۶:۱۵

اولین دانشجوی دکتری رشته ریاضی کاربردی گرایش کنترل دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دانشجوی دکتری رشته ریاضی کاربردی گرایش کنترل دانشکده علوم ریاضی این دانشگاه روز چهارشنبه اول دی ماه جاری از رساله خود با عنوان کنترل سیستم های مشتق کسری متناوب گسسته زمانی دفاع نمود.

جواد اسماعیلی اولین دانش آموخته دکتری ریاضی این دانشگاه که رساله خود به راهنمایی دکتر احسنی طهرانی و مشاوره پروفسور محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به پایان رسانده است، عنوان کرد که اینگونه سیستمها در ساخت بازوی ربات و کاهش خطای آن تاثیر زیادی دارد و با همکاری دکتر فاتح استاد تمام دانشکده برق در حال مدلسازی و بررسی تاثیرات آن هستیم.

اولین فارغ التحصیل دکتری ریاضی کاربردی دانشگاه افزود: مقالات علمی حاصل از این رساله چاپ چهار مقاله ISI در مجلات معتبر بین المللی با رتبه Q1 و دو مقاله کنفرانسی و همچنین دو مقاله آماده چاپ می باشد.

پروفسور یوسفی استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر هاشمی برزآبادی دانشیار دانشگاه دامغان، دکتر ناظمی دانشیار دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان داوران جلسه، این رساله را ارزیابی کردند.