اخبار و رویدادها: دفاع اولین دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی کشاورزی

دفاع اولین دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی کشاورزی
شنبه ۴ دی ۱۳۹۵- ۱۳:۳۷:۵۳

دفاع اولین دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی کشاورزی

اولین دانشجوی دکتری رشته زراعت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دانشجوی دکتری رشته زراعت دانشکده مهندسی کشاورزی این دانشگاه روز شنبه مورخ   4دی ماه جاری ساعت 10 صبح درمحل آمفی تئاتر دانشکده از رساله خود با عنوان" مدلسازی پویایی نیتروژن درگیاه توتون" دفاع نمود.

حجت صالح زاده دانش آموخته دکتری رشته زراعت دانشکده مهندسی کشاورزی با اشاره به موضوع رساله خود، به استفاده ازکود اوره در تمامی مزارع توتون سایر کشورها تاکید کرد و گفت: در کشور ما از کود اوره در مزارع توتون به دلایل نامشخص و نامعلوم استفاده نمی گر دد.

صالح زاده همچنین عنوان کرد: نتایج مورد بررسی رساله اینجانب نشان می دهد که ما به راحتی می توانیم در تمامی 16 هزار هکتار مزارع توتون کشور از اوره استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: با توجه به اینکه نیترات آمونیاک در توتون های وارداتی است و اوره نیز ساخت داخل کشور است این روش تاثیر خوبی بر کمیت و کیفیت خواهد داشت و استفاده اوره در کشاورزی کمک شایانی به این حوزه می باشد.