اخبار و رویدادها: برگزاری دومین گردهمایی گرانش و ذرات شمال شرق ایران

برگزاری دومین گردهمایی گرانش و ذرات شمال شرق ایران
شنبه ۴ دی ۱۳۹۵- ۱۳:۳۷:۰۵

دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود روز پنج شنبه 25 آذر جاری میزبان شرکت کنندگان در دومین گردهمایی منطقه ای گرانش و ذرات شمال شرق ایران.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دومین گردهمایی منطقه ای گرانش و ذرات شمال شرق ایران به میزبانی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود و با هدف فراهم آوردن زمینه آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری گروه های فعال از دانشگاه های فردوسی مشهد، حکیم سبزواری، صنعتی شاهرود، دامغان و سمنان روز پنجشنبه 25 آذر ماه جاری برگزار گردید.

در این گردهمایی که با حمایت شاخه ذرات انجمن فیزیک ایران و اطلاع رسانی در سایت http://www.psi.ir/farsi.asp?page=gpne95 انجام پذیرفت، در خصوص نظریه های گرانش و همچنین فیزیک ذرات بنیادی و همچنین نحوه برگزاری گردهمایی در سال های آتی بحث و تبادل نظر گردید.

اولین دوره گردهمایی گرانش و ذرات شمال شرق ایران با بستر سازی همکاری های علمی، در دانشگاه حکیم سبزواری در سال 94 برگزار گردید.

دکتر کاظم بی تقصیر فدافن دبیر کمیته اجرایی، در این گردهمایی از همکاری بخش های مختلف دانشگاه در برگزاری هر بهتر این رویداد تقدیر و تشکر نمود.