اخبار و رویدادها: دیدار صمیمانه ریاست دانشکده مهندسی کشاورزی با دانشجویان

دیدار صمیمانه ریاست دانشکده مهندسی کشاورزی با دانشجویان
شنبه ۴ دی ۱۳۹۵- ۱۳:۳۶:۳۴

در راستای ایجاد ارتباط صمیمانه رئیس دانشکده  و دانشجویان دانشکده مهندسی کشاورزی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این دیداربه پیشنهاد بسیج دانشجویی دانشکده کشاورزی و با حضور ریاست و دانشجویان دانشکده در روز سه شنبه 23 آذر ماه جاری در محل آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

در این دیدار ابتدا نماینده بسیج دانشجویی دانشکده به بیان دیدگاه  مقام معظم رهبری در خصوص وظیفه دانشجویان پرداخت. سپس دکتر عامریان رئیس دانشکده پس از تشکر و قدردانی از بسیج دانشکده جهت برگزاری این جلسه وتقدیر از حضور دانشجویان، گزارشی از فعالیتهای انجام شده دانشکده اعم  از خرید تجهیزات آزمایشگاهی، تعداد اعضاء هیات علمی جذب شده و ... ارائه نمود.

درادامه این جلسه که باطرح سؤالات و نقطه نظرات دانشجویان دانشکده همراه بود،رئیس دانشکده به سؤالات مطرح شده از سوی دانشجویان به ارائه راهکاری جهت رفع مسائل ذکر شده پرداخت.

در پایان جلسه جوایزی از سوی بسیج دانشجویی توسط ریاست دانشکده به دانشجویان برتر مسابقه" دانشجو یعنی..." اهداء شد.

کلمات کلیدی: #بسیج دانشجویی دانشکده کشاورزی# دانشجویان دانشکده کشاورزی