اخبار و رویدادها: نشست رئیس ومعاونین دانشکده مهندسی کشاورزی با امام جمعه شهر بسطام

نشست رئیس ومعاونین دانشکده مهندسی کشاورزی با امام جمعه شهر بسطام
شنبه ۴ دی ۱۳۹۵- ۱۳:۱۶:۱۰

در راستای  وحدت عملی حوزه و دانشگاه رئیس و معاونین دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه  با امام جمعه شهر بسطام دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه مورخ 29 آذرماه جاری  در محل دفتر امام جمعه شهر بسطام رئیس و معاونین دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه با امام جمعه شهر بسطام دیدار وگفتگو کردند.در این نشست که به پیشنهاد دانشکده کشاورزی و با حضور ریاست دانشکده کشاورزی، معاون، مدیران گروه ها، مشاورفرهنگی، کارشناس فرهنگی، مدیر امور اداری دانشکده و امام جمعه شهر بسطام برگزار شد، هر یک از شرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص مباحث وحدت حوزه و دانشگاه و راهکارهای همکاری و تعامل مشترک بین حوزه و دانشگاه و بررسی حل مشکلات فرهنگی پرداختند.

دکتر عامریان ریاست دانشکده با اشاره به ضرورت توجه بیش از پیش به مقوله وحدت این دو نهاد اثرگذار جامعه، خواستار تداوم این نشست ها و همکاری بیشتر در امور فرهنگی شد و از این دو قشر اثرگذار خواست که تنها به بزرگداشت این روز اکتفا نکنند و شاهد تداوم این نشست ها در طول سال باشند.  همچنین پس از ارایه گزارش عملکرد حوزه فرهنگی دانشکده توسط دکتر میرزایی مشاور فرهنگی، امام جمعه محترم بسطام رهنمودهایی ارایه نمودند.

کلمات کلیدی: #حوزه و دانشگاه # امام جمعه بسطام# دانشکده کشاورزی