اخبار و رویدادها: مجله معدن و محیط زیست (JME) دانشگاه صنعتی شاهرود در پایگاه بین المللی تامسون رویترز نمایه شد.

چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵- ۱۴:۱۹:۱۷

مجله (Journal of Mining and Environment (JME(معدن و محیط زیست) دانشگاه صنعتی شاهرود در بخش Emerging Sources Citation Indexدر پایگاه اطلاعاتی ISI-Web of Scienceنمایه شده است. این نمایه شرایط لازم را جهت ارتقای جایگاه بین المللی مجلات فراهم می کند. پس از ارزیابی دقیق تر و انتقال این مجلات به دیگر نمایه نامه ها، ضریب تاثیر (Impact Factor) برای آنها محاسبه و ارائه می گردد.لازم به ذکر است که این نشریه دستاوردهای بروز مرتبط با فعالیتهای معدنی، آلاینده ها و مسائل زیست محیطی مرتبط با آن را منتشر می نماید.

کسب این موفقیت را به همه دست اندرکاران این نشریه و مسئولین دانشگاه تبریک می گوئیم.

لینک نشریه