اخبار و رویدادها: بازدید دانشجویان دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع از کارخانه فولاد شاهرود

بازدید دانشجویان دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع از کارخانه فولاد شاهرود
دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵- ۰۹:۲۸:۲۸

بازدید دانشجویان دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع از کارخانه فولاد شاهرود

در راستای تعامل سازنده و موثر دانشجویان با فضای کسب‌وکار دانشجویان دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع از کارخانه فولاد شاهرود بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه 22 آذر ماه جاری تعداد 80 نفر از دانشجویان رشته‌های مدیریت و مهندسی صنایع این دانشگاه از کارخانه فولاد شاهرود بازدید به عمل آوردند.

این بازدید با همراهی اساتید دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع، با همکاری دفتر انجمن‌های علمی دانشگاه و در راستای سیاست دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، مبتنی بر تعامل سازنده و موثر دانشجویان با فضای کسب‌وکار و همچنین ارتباط دانشگاه با صنعت انجام پذیرفت.

در ابتدای این بازدید نشستی صمیمی در سالن کنفرانس کارخانه فولاد با حضور مهندسان اجرایی این شرکت و دانشجویان صورت گرفت و سپس دانشجویان از فرایند تولید محصولات در کارخانه بازدید نمودند.

دکتر شیخ دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع با توجه به استقبال پرشور دانشجویان از این بازدید علمی ابراز امیدواری کرد که با رایزنی با شرکتهای منطقه ای برای فراهم نمودن شرایط مناسب جهت استمرار این گونه بازدیدها در طی سال باشیم.