اخبار و رویدادها: فرماندار شهرستان شاهرود :

فرماندار شهرستان شاهرود :
یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵- ۰۹:۳۱:۴۷

فرماندار شهرستان شاهرود :

رتبه اول علمی ایران در منطقه خاور میانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سید محمدرضا هاشمی معاون استاندار سمنان و فرماندار شهرستان شاهرود روز شنبه 20 آذر ماه جاری، در آیین افتتاح سی و ششمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور گفت: تلاش همه دانشمندان و نخبگان کشور باعث شده است تا شاهد دستاوردهای خوبی در حوزه های صنعت هسته ای، علمی، هوافضا، پزشکی، نانو و ... داشته باشیم و در منطقه خاور میانه از نظر علمی در جایگاه اول قرار بگیریم.

وی اظهار کرد: امروز در خیلی از زمینه ها به مرز خودکفایی رسیده ایم که این خودکفایی مدیون دانشمندان و نخبگان علمی کشور است که در راستای سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبری حرکت می کنند.

معاون استاندار سمنان با اشاره به سخنان ریاست جمهوری در روز دانشجو در خصوص برجام و بدعهدی ها طرف مقابل افزود: با تاسی از فرامین رهبری و آرمان های انقلاب اسلامی برای توسعه و بالندگی کشور از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.