اخبار و رویدادها: نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵- ۰۸:۴۹:۲۰

نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه توجیهی سی و ششمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور با حضور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه توجیهی سی و ششمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور با حضور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود، دوشنبه 15 آذر ماه جاری در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دانشجویان با توضیحاتی که از سوی مسئولین برگزاری نمایشگاه و دکتر قلی زاده نرم مسئول انجمن های علمی دانشگاه ارائه گردید، با محتوای سی و ششمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور که به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود 20 لغایت 24 آذر ماه 95 برگزار می گردد و همچنین نحوه بازدید دانشجویان هر دانشکده از نمایشگاه آشنا شدند.

طی این جلسه نماینده سازمان انرژی اتمی ضمن تاکید بر حضور و شرکت دانشجویان علاقه مند، به شروع رابطه دانشجویان این دانشگاه با سازمان انرژی اتمی اشاره کرد و گفت: برگزاری سی و ششمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود می تواند موجب آغاز همکاری های این دو مجموعه و فعالیت هایی علمی گردد.