اخبار و رویدادها: برگزاری جشنواره هنری و سرگرمی پویش 3

برگزاری جشنواره هنری و سرگرمی پویش 3
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵- ۱۶:۲۸:۴۴

به مناسبت روز دانشجو جشنواره هنری و سرگرمی پویش 3 در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به منظور گرامیداشت سالروز حماسه 16 آذر و روز دانشجو جشنواره هنری و سرگرمی با عنوان پویش 3 برای سومین سال متوالی در روز های 15 و 16 آذرماه جاری در فضای نمایشگاهی مجموعه فرهنگی شقایق ها برگزار می گردد.

این جشنواره شامل:

• مسابقات ورزشی و سرگرمی: دارت، پرتاب حلقه، فوتبال دستی، فوتبال روپایی، مچ اندازی، هولاهوپ، طناب زنی،

• مسابقات فکری با محتوای فرهنگی شامل: ماز صخره نورد، ریل و توپ، حمل توپ گروهی، گردش به چپ ممنوع.

• مسابقات فکری: مکعب روبیک، سودوکو، اوتللو، دومینو، شطرنج، برج هانوی، پنتاگون

• ورک شاپ و نمایشگاه دستاوردهای هنری دانشجویان: قلم زنی مس، منبت، ویترای، تراریوم، معرق کاشی، چرم دوزی، نقاشی روی پارچه، میوه آرایی، خوشنویسی، طراحی و نقاشی، کوئیلینگ

• آموزش رایگان در غرفه های هنری ویژه خانم ها و آقایان

• غرفه فروش غذاهای متنوع و شیرینی به همت دانشجویان هنرجو در کلاس های آشپزی و شیرینی پزی کانون دختران یاس

• پایگاه سلامت و ورک شاپ آموزشی قند خون، فشارخون و پایش سلامت دانشجویان، آموزش کمک های اولیه

• نمایشگاه کتب و نرم افزارهای مذهبی به همت کانون قرآن و عترت

• مسابقه دلنوشته و مسابقه مفهوم تصویری از سوی کانون قران

• مسابقه وصیت خوانی شهدا از سوی کانون مهدویت

• غرفه معرفی 12 کانون های فرهنگی و هنری

شایان ذکر است هر ساله در مسابقات این جشنواره بیش از 1000جایزه به دانشجویان اهدا می گردد و حضور هیئت رئیسه دانشگاه در جمع صمیمی و شاد دانشجویان از جذابیت های این جشنواره است.

از دیگر برنامه های این هفته می توان به

* توزیع شیرینی در پردیس مرکزی پردیس مهندسی و پردیس کشاورزی به مناسبت روز دانشجو.

* فضا سازی دانشگاه و دانشکده ها به مناسبت روز دانشجو

* ارسال پیامک تبریک به مناسبت روز دانشجو برای کلیه دانشجویان.

* بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت روز دانشجو