اخبار و رویدادها: آئین معارفه دانشجویان جدید الورود کارشناسی مهندسی عمران

آئین معارفه دانشجویان جدید الورود کارشناسی مهندسی عمران
شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵- ۰۸:۲۵:۰۷

آئین معارفه دانشجویان جدید الورود کارشناسی مهندسی عمران

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود با محوریت تبادل نظر بین دانشجویان و مسئولان دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آئین معارفه دانشجویان جدید الورود کارشناسی مهندسی عمران این دانشگاه روز دوشنبه  17  ماه جاری در محل تالار لاله با حضور رئیس دانشکده، مدیر گروه آموزشی و اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای این آئین رئیس دانشکده دکتر احمد احمدی، در سخنانی ضمن خیرمقدم به دانشجویان به بیان خلاصه ای از تاریخچه  و روند توسعه دانشکده پرداخت. وی همچنین به تشریح برنامه های ارتقاء سطح علمی دانشجویان اشاره کرد.

رئیس دانشکده مهندسی عمران بر ارتباط بیشتر دانشجویان با دانشکده ،  گروه‌ها و مشارکت فعال تر آنان در برنامه های فرهنگی و دینی دانشگاه تاکید کرد..

در ادامه مدیر گروه آموزشی دکتر وحید رضا کلات جاری، به تشریح مقررات آموزشی ، برنامه زمانی ارائه دروس و بیان نکات مورد نیاز دانشجویان در طول تحصیل پرداخت.

در پایان  این جلسه از دانشجویان برتر علمی، ورزشی  این دانشکده با اهداء لوح سپاس قدردانی شد.