اخبار و رویدادها: معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده علوم ریاضی

معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده علوم ریاضی
شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵- ۰۸:۲۳:۵۵

معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده علوم ریاضی

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم ریاضی با حضور دانشجویان و برخی از اساتید این دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم ریاضی، روز دوشنبه 17 آبان ماه جاری ساعت  10 صبح  در محل سالن امتحانات این دانشکده با حضوررئیس دانشکده، مدیران گروه، برخی از اعضای هیات علمی و کارشناسان آموزش برگزار گردید.

دکتر ابراهیم هاشمی رئیس دانشکده علوم ریاضی در ابتدا این آئین که با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با قوانین آموزشی، اعضای هیات علمی و کارشناسان برگزار شد، ضمن خیر مقدم به  دانشجویان جدید الورود نکات مهمی را در خصوص دانشکده علوم ریاضی به دانشجویان متذکر گردید.

در این آئین که به همت شورای آموزشی دانشکده علوم ریاضی صورت پذیرفت در خصوص ارتباط بیشتر با قسمت های مختلف دانشگاه (آموزشی، کتابخانه، امور دانشجویی و اینترنت و ... ) به دانشجویان آموزش لازم داده شد.