اخبار و رویدادها: اکران مستند «رو در رو با شیطان 2» در دانشگاه صنعتی شاهرود

اکران مستند «رو در رو با شیطان 2» در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۵- ۰۹:۵۵:۵۱

اکران مستند «رو در رو با شیطان 2» در دانشگاه صنعتی شاهرود

مستند «رو در رو با شیطان 2» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود اکران می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مستند «رو در رو با شیطان 2» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در آستانه سالروز استکبار ستیزی (۱۳ آبان) امروز چهارشنبه 12 آبان ماه بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد پیامبر اعظم این دانشگاه اکران می شود.
مستند رودر رو با شیطان 2 از مجموعه مستند های برنامه ثریا پیرامون جنگ نفت کش ها و رشادت های شهدای خلیج فارس از جمله نادر مهدوی و بیژن گرد است.
بخش اول این سه گانه با عنوان شکار روباه به ماجرای دستگیری نیروهای انگلیسی و آمریکایی در خلیج فارس اختصاص داشت و بخش دوم این مستند با عنوان رو در رو با شیطان ۱ به درگیری های ایران با آمریکا، انگلیس و شوروی در ایام جنگ تحمیلی در خلیج فارس و نقش به یادماندنی شهید نادرمهدوی و شهید بیژن گرد پرداخته بود.

بخش اول این مستند با دریافت ۳ هزار پیامک متنی در بخش مستند و ابراز احساسات مردم به نوعی رکوردزنی در دریافت پیامکهای صداو سیما دست یافت و مورد تقدیر بسیاری از چهره های مطرح کشور از جمله ابراهیم حاتمی کیا قرار گرفت.