اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵- ۱۲:۵۰:۰۷

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فیزیک روز دوشنبه 3 آبان ماه ساعت 10 الی 11:30 با حضور مدیران گروه و اعضاء هیات علمی تخصصی در تالار لاله این دانشگاه برگزارگردید.
در این جلسه دکتر کاظم بی تقصیر فدافن یکی از مدیران گروه دانشکده ضمن خوشامدگویی به دانشجویان ورودی جدید و معرفی دانشکده به بیان مسائل و آیین نامه های آموزشی پرداختند.
همچنین دکتر قاضی به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی با سابقه دانشکده برخی از مسائل دانشجویی و انضباطی را برای دانشجویان عنوان کردند.
در پایان از دانشجویان برتر و ممتاز دانشکده و همچنین زهرا رحیم زاده دانشجوی کارشناسی فیزیک (دارنده مقام المپیاد کشوری) با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.