اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید رشته حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید رشته حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵- ۰۹:۰۹:۱۰

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید رشته حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید رشته حسابداری دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید رشته حسابداری دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، روز سه شنبه 4 آبان ماه و با حضور رییس دانشکده ،مدیران آموزشی و اعضائ هیات علمی تخصصی رشته حسابداری برگزار گردد.
هدف از برگزاری این جلسه آشنایی دانشجویان ورودی جدیدد با قوانین و مقررات آموزشی و دانشجویی، برنامه آموزشی رشته حسابداری ، همچنین توجه به مقررات آئین نامه دانشجویی و پژوهشی بود.
در این جلسه دکتر رضا شیخ رئیس دانشکده ضمن تبریک قبولی دانشجویان در آزمون سراسری، ورود آنان به دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود را تبریک گفت و با اشاره به تاریخچه ایجاد دانشکده ، ایجاد و گسترش فضای مطلوب علمی و پژوهشی را راهبرد اصلی دانشکده عنوان کرد و خواستار توجه دانشجویان به مقررات آئین نامه دانشجویی و پژوهشی شدند.
در ادامه مدیران آموزشی آقای عامری ودکتر میرلوحی در خصوص قوانین آموزشی و دانشجویی از قبیل : تقویم آموزشی دانشگاه، انتخاب واحد، حذف و اضافه و دیگر مقررات آموزشی ودانشجویی را یادآور شدند.

IMAG0598IMAG0599