اخبار و رویدادها: برگزاری کافه فیزیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کافه فیزیک در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۵ آبان ۱۳۹۵- ۱۲:۱۱:۲۷

برگزاری کافه فیزیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه ( کافه فیزیک) با عنوان" فیزیک هسته ای و کار پژوهشی های جاری و آینده شغلی" در دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه ( کافه فیزیک) با عنوان" فیزیک هسته ای و کار پژوهشی های جاری و آینده شغلی" روز دوشنبه 3/8/95 ساعت 12 الی 14 در دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار شد.
اهداف اصلی برگزاری کافه فیزیک ایجاد جامعه دانشجویی فیزیک می باشد و دانشکده فیزیک دانشگاه شاهرود به عنوان بنیان گذار کافه فیزیک در این دانشگاه قصد دارد تا دانش نافع و درونزا را با تاکید بر گسترش دانش بومی ترویج داده تا دانشگاه های کشور به ویژه بخش های علوم پایه در جهت "بردارهای علم نافع" حرکت کنند.
کافه فیزیک را می توان یک اکوسیستم و فضای صمیمی برای بحث و تبادل نظرهای فرا آکادمیک درباره موضوعات علمی با محوریت فیزیک دانست که حلقه ارتباطی موثری میان دانشکده فیزیک و دانشجویان سایر رشته ها است.
لازم به ذکر است کافه فیزیک با حضور دکتر سوهانی، دکتر توکلی، دکتر شجاعی و دکتر ابراهیمی برگزار گردید.