اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه معارفه دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه معارفه دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵- ۰۸:۵۰:۵۲

برگزاری جلسه معارفه دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه معارفه دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه معارفه دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با حضور رییس دانشکده ،مدیران آموزشی و اعضائ هیات علمی تخصصی رشته اقتصاد در تاریخ 1 آبان ماه در دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزارگردید.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی دانشجویان جدیدالورود با قوانین و مقررات آموزشی و دانشجویی بود که ابتدا دکتر رضا شیخ رئیس این دانشکده ورود دانشجویان را به دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک گفت و همچنین تاریخچه ایجاد دانشکده، گسترش فضای مطلوب علمی و پژوهشی را راهبرد اصلی دانشکده عنوان کرد و خواستار توجه به مقررات آئین نامه دانشجویی و پژوهشی شدند.

در ادامه این جلسه مدیران آموزشی دکتر میرلوحی و عامری در خصوص قوانین آموزشی و دانشجویی از قبیل : تقویم آموزشی دانشگاه، انتخاب واحد، حذف و اضافه و دیگر مقررات آموزشی ودانشجویی را یادآور شدند.

20161022_15240620161022_152354