اخبار و رویدادها: حمایت بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه صنعتی شاهرود

حمایت بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲ آبان ۱۳۹۵- ۱۳:۳۱:۱۸

حمایت بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشجویان برگزیده نمونه کشوری دانشگاه صنعتی شاهرود مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار می گیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان برگزیده نمونه کشوری که در سال برگزیده شدند، بر اساس معرفی آن وزارتخانه مشمول جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان می شوند این جوایز با هدف توانمند ساختن دانشجویان و هدایت آن ها در مسیر فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فناورانه اعطا می شود.
دانشجویان نمونه کشوری پس از دانش آموختگی می توانند از امتیاز مناسب برای استفاده از تسهیلاتی مانند: تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، تسهیلات جذب در نهادهای فناورانه، تسهیلات جذب در دستگاه های اجرایی، تسهیلات پسا دکتری و تسهیلات جذب در دانشگاه ها بهره مند شوند.

کلمات کلیدی: #بنیاد ملی نخبگان