اخبار و رویدادها: برگزاری دومین جلسه شورای سیاستگذاری کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با حضور دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۲ آبان ۱۳۹۵- ۰۸:۴۶:۵۵

دومین جلسه شورای سیاستگذاری کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با حضور دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دومین جلسه شورای سیاست گذاری (دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت) با حضور اعضای شورا، روز چهارشنبه 28/7/95 در سالن جلسات مدیریت اکتشاف برگزار گردید.
این جلسه  با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و متخصصین چندین شرکت دولتی و غیر دولتی مرتبط با این حوزه تشکیل گردید و در خصوص اهداف کنفرانس، نحوه تحقق آن ها، نحوه تأمین مالی و راهکارهای کاهش هزینه های برگزاری کنفرانس بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این کنفرانس با مشارکت انجمن ژئومکانیک نفت ایران، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دانشگاه صنعتی شاهرود و انجمن اروپایی مهندسین و محققین علوم زمین در تاریخ‌های 5 الی 7 بهمن ماه سال جاری در محل مدیریت اکتشاف برگزار خواهد گردید.
محوری های تخصصی کنفرانس شامل فیزیک سنگ، بررسی های لرزه ای و میکرولرزه ای، آزمون های آزمایشگاهی و برجا، روابط تحلیلی و مدل های رفتاری، مدلسازی ژئومکانیکی، کاربرد ژئومکانیک در اکتشاف، حفاری و تولید و موضوعات خاص در ژئومکانیک بوده و تاکنون از حمایت معنوی وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت و گاز پارس، شرکت نفت فلات قاره، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، ستاد توسعه فناوری و نوآوری نفت و گاز و زغالسنگ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعت نفت، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه صنعتی اصفهان و همچنین حمایت مادی شرکت نفت مهران برخوردار گردیده است.
در پایان با توجه به اهمیت موضوع، کلیه حاضرین پس از ارائه ایده ¬ها و نظرات خود نسبت به برگزاری موفقیت  آمیز (دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت) ابراز امیدواری کردند.

دومین-کنفرانس-ملی-ژئومکانیک-نفت02