اخبار و رویدادها: برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵- ۰۷:۳۸:۲۵

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود

مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود (ورودی 91) با حضور مدیران دانشکده، تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده و خانواده های آنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی عمران (ورودی 91) در روز چهارشنبه 7 مهرماه  در محل تالار لاله پردیس مرکزی این دانشگاه با حضور مدیران و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده، دانشجویان فارغ التحصیل و خانواده های آنان با اجرای برنامه های متنوع برگزار شد.
در این جلسه دکتر احمدی رئیس دانشکده ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای 8 سال دفاع مقدس و تبریک اتمام موفق اولین مقطع تحصیلات عالی به دانشجویان حاضر ، اظهار داشت: فارغ التحصیلی برای جویندگان علم معنی نداشته و از آن ها درخواست کرد تا در تمام مراحل زندگی شخصی و حرفه ای از فراگیری علم و دانش غفلت نکنند.
در پایان این مراسم از دانشجویان با ارائه تندیس و لوح تجلیل و قدردانی شد./